İş çıkışı kıza dört kişi tecavüz etti

 Geçtiğimiz gece iş çıkışından evinin yakınlarında beyaz bir otomobille zor kullanarak kaçırılan 25 yaşındaki D. K. polis ekiplerinin araştırmaları sonucunda olayı gerçekleştiren zanlı ile birlikte Çorlu’ya yakın bir tarla içerisinde yakalandı. Şüpheliler

İş çıkışı kıza dört kişi tecavüz etti

 

Geçtiğimiz gece iş çıkışından evinin yakınlarında beyaz bir otomobille zor kullanarak kaçırılan 25 yaşındaki D. K. polis ekiplerinin araştırmaları sonucunda olayı gerçekleştiren zanlı ile birlikte Çorlu’ya yakın bir tarla içerisinde yakalandı. Şüphelilerden bazılarının evli olduğu ve tecavüze uğrayan mağdurun yaşı kadar kızı olduğu belirlenirken, olayla ilgisi olduğu tespit edilen 4 kişi yoğun güvenlik önlemleri ve çelik yelek giydirilerek Çorlu Adliyesi’ne getirildi. 

Geçtiğimiz gece işten eve dönerken evinin yakınlarında bekleyen beyaz bir otomobile sopa ve bıçak zoruyla bindirilen 25 yaşındaki D. K.’yı gören çevre sakinlerinin ihbarı üzerine kaçırıldığını belirleyen polis ekipleri Çorlu genelinde geniş çaplı araştırma başlattı. İş dönüşünde evinin yakınlarında kaçırılan ve vatandaşların gürültü üzerine 155 Polis İmdat hattına yaptığı ihbar sonrasında plakası sökülen beyaz otomobili aramaya başlayan polis ekipleri çevre sakinleri ile tek tek görüştü.

Çevre sakinlerinden aldığı eşkal bilgisi doğrultusunda inceleme başlatan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri geçtiğimiz yıllarda bundan önce hem intihar hem de yeğenine taciz iddiası ile tutuklanan 43 yaşındaki H. C.’yi belirledi. Vatandaşların verdiği eşkal ile birebir örtüşen H. C.’yi gözaltına alan polis ekipleri yaptıkları sorgulama ve aldıkları ifadenin ardından meydana gelen kız kaçırılma olayını gün yüzüne çıkardı. D.K.’nın kaçırılmasının ardından ailesi ile de görüşen polis ekipleri, D.K.’nın kimse ile gönül bağının bulunmadığı ve sevgilisinin olmadığını öğrendi.

Asayiş ekiplerinin sorgulamalarının ardından olayın yaşandığı gece kimlerle olduğunu söyleyen H. C’nin verdiği bilgiler doğrultusunda soruşturmayı derinleştiren ekipleri 2 kişiyi daha gözaltına aldı. S. G. (43) ve K. Ç. (28) evlerinde gözaltına alınarak Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Şüpheliler olayın yaşandığı gece beraber olduklarını anlatmalarının ardından polis ekiplerinin sorgulaması sonrasında olayı gerçekleştiren ve yardım edenleri tespit ettiler.

Beyaz otomobille ile D.K.’yı evinin yakınında zorla kaçırarak otomobille uzaklaşan S. G., H. C., K. Ç.’nin R. S.’ye yardım ettiğini belirleyen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri kayıp olan D. K. ve R. S.’ye ulaşabilmek için yoğun çaba sarf ettiler. Kız kaçırma olayına yardım eden 3 şüpheliyi gözaltında tutan polis ekipleri 25 yaşındaki kayıp olan D. K.’nın nerede olduğunu belirledi. Çorlu’nun Çerkezköy tarafındaki tarlalıklara D. K.’yı ve R. S’yi bıraktıklarını söyleyen 3 şüphelinin ifadesine göre polis ekipleri o bölgede arama başlattılar.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Çorlu’nun Çerkezköy tarafındaki tarlalıklarda başlattığı çalışmalar sırasında polis ekipleri zaman zaman çamurda batma tehlikesi geçirdi. Kimi bölgelerde D. K.’nın eşyalarını bulan polis ekipleri kısa bir süre sonra kaçırılan 25 yaşındaki D. K.’yı tecavüz edilmiş halde buldu. Yaklaşık 24 saat boyunca tarlada olduğu öğrenilen, soğuktan ve korkudan titrerken bulunan D. K. polis ekipleri tarafından koruma altına alındı. Tecavüz olayını gerçekleştirdiği iddia edilen şüpheli R. S. ise çevrede polis ekiplerinin kovalamacası sonucunda yakalandı.

Çorlu Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alınan ve dövüldüğü belirlenen D. K. tedavisinin yapılmasının ardından ifade için İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Şüpheliler Çorlu Adliyesi’ne getirilmeden önce polis ekipleri tarafından çevrede yoğun güvenlik tedbirleri alındı. Olayı gerçekleştiren tecavüz zanlısı R. S. ve olaya yardım ettikleri iddia edilen S. G., H. C. ve K. Ç. çelik yelek giydirilerek Çorlu Devlet Hastanesi’ne ardından da yoğun güvenlik tedbirleri altında Çorlu Adliyesi’ne getirildiler. Olayla ilgili olarak soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler