İntihar edeceğim dedi ve..

Adana'da Çukurova Üniversitesi öğrencisi bir genç, arkadaşlarına kısa mesajla "intihar edeceğim" yazdıktan sonra Seyhan Nehri'ne atladı. Gencin cenazesi, yaklaşık 2 saat süren çalışmanın sonunda bulunarak sudan çıkarıldı.Edinilen bilgiye göre, Çukurova Ün

İntihar edeceğim dedi ve..

Adana'da Çukurova Üniversitesi öğrencisi bir genç, arkadaşlarına kısa mesajla "intihar edeceğim" yazdıktan sonra Seyhan Nehri'ne atladı. Gencin cenazesi, yaklaşık 2 saat süren çalışmanın sonunda bulunarak sudan çıkarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Çukurova Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü 2. sınıf öğrencisi Osman Emre, saat 20.00 sıralarında Çukurova ilçesi Dilberler Sekisi mevkiinde bulunan Seyhan Nehri'nin üzerindeki 'Gençlik Köprüsü'ne geldi. Bir süredir bunalımda olduğu öne sürülen genç, akrabalarına ve yakın arkadaşlarına cep telefonundan 'intihar edeceğim, kendimi nehre atacağım' yazılı mesajlar gönderdi. Ardından telefonunu kapatan Osman Emre, yaklaşık 10 metre yükseklikten nehre attı. O sırada köprü üzerinde kız arkadaşı ile yürüyen Murat Genç isimli üniversite öğrencisi, Emre'nin suya atladığını görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine polis, Can-Kur ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sualtı arama polisleri de nehirde Osman Emre'yi aradı. Olay yerine gelen Osman Emre'nin yakınları, gözyaşları içinde çalışmaları izledi.

Sualtı arama polisleri, yaklaşık 2 saat süren çalışmaların ardından gencin cansız bedenini buldu. Sudan çıkarılan cenaze, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam