İnşaatta göçük ölü ve yaralılar var

Kahramanmaraş'ta, özel bir pastanenin ek inşaatında meydana gelen göçükte 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.Adana yolunda faaliyet gösteren özel bir pastaneye ait inşatta, beton dökülmesi sırasında inşaat kalıbının çökmesi sonucu göçük meydana geldi. İnşaatın

İnşaatta göçük ölü ve yaralılar var

Kahramanmaraş'ta, özel bir pastanenin ek inşaatında meydana gelen göçükte 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Adana yolunda faaliyet gösteren özel bir pastaneye ait inşatta, beton dökülmesi sırasında inşaat kalıbının çökmesi sonucu göçük meydana geldi. İnşaatın üst tablasında meydana gelen çökme anında, inşatta bulunan işçilerden, soyadı öğrenilemeyen Adem isimli bir işçi hayatını kaybetti.
 
Diğer işçilerden Furkan Zembilören (17), Mehmet Sütçü (36) ve Duran Sırlı (37) ise yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar, çevredekilerin haber vermesi üzerine ambulanslarla Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. 
 
Göçük altından çıkarılan Adem isimli işçi ise Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken, yolda hayatını kaybetti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler