İnanılmaz aşk intikamı

Terminalde yaşanan namus cinayetinin arkasında 15 yaşında genç bir kızın uzun süredir Türk filmlerini aratmayacak aşk hikayesi yaşadığı ortaya çıktı. Olayda hayatını kaybeden 23 yaşındaki Mehmet Samur, vatani görevini Iğdır'da yaparken 15 yaşındaki P.S. i

İnanılmaz aşk intikamı
Terminalde yaşanan namus cinayetinin arkasında 15 yaşında genç bir kızın uzun süredir Türk filmlerini aratmayacak aşk hikayesi yaşadığı ortaya çıktı. Olayda hayatını kaybeden 23 yaşındaki Mehmet Samur, vatani görevini Iğdır'da yaparken 15 yaşındaki P.S. ile tanıştı. İki genç daha sonra gizli aşk yaşamaya başladı. P.S'nin aşk yaşadığı Mehmet Samur bir süre sonra vatani görevini tamamlayarak memleketi Eskişehir'e döndü.

Sürekli telefonla görüşen iki aşık, bir süre sonra tekrar kavuşmak için Iğdır'da bir mekan belirleyip buluşmaya karar verdiler. Mehmet Samur randevulaştığı sevgilisi P.S.'yle görüşmek için Eskişehir'den otobüse binerek Iğdır'a gitti. Sevgilisini memleketi Eskişehir'e kaçıran Mehmet Samur, P.S.'nin ağabeyleri tarafından sık sık ölümle tehdit edildi. P.S. ve Mehmet Samur töre cinayeti korkusuyla karakola sığındı.

P.S., karakolda aylardır aşk yaşadığı Mehmet Samur'un evli olduğunu öğrenince çılgına döndü. Genç kız karakolda tartıştığı sevgilisinden ayrıldı. Polis ise P.S.'nin ailesi tarafından töre cinayetine kurban edilmesi ihtimaline karşı genç kızı ailesine teslim etmedi. P.S. önce Bilecik'e ardından Bolu İzzet Baysal Kız Yetiştirme Yurdu'na gönderildi. P.S. dört ay aşk yaşadığı ve kendisine yalan söyleyen Mehmet Samur'dan intikam almak için korkunç bir plan hazırladı. Ağabeyleri K.S. ve M.S. ile görüşerek eski sevgilisini Bolu'ya çağıracağını söyledi.

Bu sırada Mehmet Samur'la telefonla görüşmeye başlayan P.S. kendisini çok özlediğini ifade ederek Bolu'ya davet etti. Genç kızla uzun süre aşk yaşayan Mehmet Samur, otobüse binerek Bolu'ya geldi. Ağabeyleri K.S. ve M.S.'ye, Mehmet Samur'un otobüsten ineceği saati söyleyen P.S., eski sevgilisinin öldürülüşünü uzaktan izledi. Terminalin ortasında Mehmet Samur ile tartışmaya başlayan öfkeli ağabey K.S., Samur'u ensesine dayadığı silahla tek el ateş ederek öldürdü.

Olaydan sonra üzerindeki elbiseleri çıkartarak kaçmaya başlayan K.S. ve M.S., D-100 Karayolu'nda bir taksiye binerek Ankara istikametine kaçmaya başladı. Terminalde bulunan servis şoförünün takibi sonucu jandarma ekipleri tarafından Çaydurt'ta yakalanan öfkeli ağabeyler, Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne götürüldü. İfadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkartılan üç kardeş tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cinayeti işleyen K.S., cezaevine götürülürken gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler