İmam cemaatini camide unutursa

 Ordu'da cemaatle kıldığı sabah namazı sonrası kaza namazı kılmayı sürdüren yaşlı adam, imam ve cemaatin kendisini fark etmeyerek camiden ayrılması üzerine yaklaşık 1, 5 saat camide kilitli kaldı. Alınan bilgiye göre, sabah namazı vakti Subaşı Mahallesi'n

İmam cemaatini camide unutursa

 

Ordu'da cemaatle kıldığı sabah namazı sonrası kaza namazı kılmayı sürdüren yaşlı adam, imam ve cemaatin kendisini fark etmeyerek camiden ayrılması üzerine yaklaşık 1, 5 saat camide kilitli kaldı.

 

Alınan bilgiye göre, sabah namazı vakti Subaşı Mahallesi'ndeki İmam Hatip Camisi'ne giden 66 yaşındaki Kerim Çakır, cemaatle namazı kıldıktan sonra kaza namazı kılmaya başladı. 

 

Çakır'ın camide namaz kılmayı sürdürdüğünü fark etmeyen imam ile cemaat ise camiden ayrıldı. İmamın cami kapısını kilitlemesi üzerine Çakır içeride kilitli kaldı.

 

1,5 SAAT KALDI

 

Cami önünden geçen bir vatandaşın Çakır'ı görmesi üzerine haber verilen polis ekibi, cami görevlilerine ulaşarak kapıyı açtırdı. Çakır, yaklaşık 1,5 saat sonra camiden çıkabildi.

 

Ordu'da oturan kızını ziyaret için kente geldiğini belirten Kerim Çakır, İmam Hatip Camisi'nde ilk kez namaz kıldığını söyledi. 

 

PENCEREYİ AÇTI YOLDAN GEÇEN VATANDAŞ GÖRDÜ

 

Kaza namazını kıldıktan sonra camide kimsenin kalmadığını fark ettiğini dile getiren Çakır, pencereyi açtığını ve kendisini gören bir vatandaşın yardımıyla cami görevlilerinin kapıyı açtığını kaydetti.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam