İlköğretim öğrencisinin sır ölümü!

14 yaşındaki Ecem'in cesedi bir uçurumun altında; yanından ayırmadığı kemanı da uçurumun kıyısında bulundu. Acılı aile "Kızımız öldürüldü, katilleri bulunsun" diye feryat ediyor. İstanbul Başakşehir'de oturan ilköğretim 8. sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Ece

İlköğretim öğrencisinin sır ölümü!

14 yaşındaki Ecem'in cesedi bir uçurumun altında; yanından ayırmadığı kemanı da uçurumun kıyısında bulundu. Acılı aile "Kızımız öldürüldü, katilleri bulunsun" diye feryat ediyor.

 

İstanbul Başakşehir'de oturan ilköğretim 8. sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Ecem Çokluk'un cesedi bir uçurumun altında bulundu. Ecem, önceki akşam okuldan evine geldikten sonra 23 Nisan hazırlıkları için keman kurusuna gitti ama eve dönmedi. Bunun üzerine telaşlanan baba Sadık ile anne Hatice Çokluk polise başvurdu. Evlerine dönerek kızlarından haber bekleyen Çokluk çiftine acılı haber Ecem'in arkadaşlarından geldi.

 

Kızlarının arkadaşlarından biri Ecem'in kemanının Şahintepe'deki kayalık alanda bulunduğunu bildirmesi üzerine üzerine kayalık alana giden aile kızlarının cesedi ile karşılaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam