İlk Okulda PKK bayrağı açıldı

Edinilen bilgilere göre, saat 18.00 sıralarında kimliği belirlenemeyen Emetli bir gençle, söz konusu inşaatta çalışan bir işçi arasında pazaryerinde tartışma yaşandı. Daha sonra ilçe merkezinde "İnşaata PKK bayrağı asıldı" söylentileri yayıldı. Kısa süre

İlk Okulda PKK bayrağı açıldı

Edinilen bilgilere göre, saat 18.00 sıralarında kimliği belirlenemeyen Emetli bir gençle, söz konusu inşaatta çalışan bir işçi arasında pazaryerinde tartışma yaşandı. Daha sonra ilçe merkezinde "İnşaata PKK bayrağı asıldı" söylentileri yayıldı. Kısa süre içinde toplanan yaklaşık 250 vatandaş, inşaatın şantiyesine yürüdü. Binayı taş yağmuruna tutan ve bazı çadırları yakan öfkeli kabalık, terör örgütü aleyhine slogan attı. Gruba, güvenlik güçleri müdahale etti. Olayda 2 jandarma eri hafif şekilde yaralandı.

VALİ VE EMNİYET MÜDÜRÜNE TAŞLI SALDIRI

Öfkeli kalabalık, kendilerini yatıştırmaya çalışan ve megafonla konuşma yapmak isteyen Vali Kenan Çiftçi'ye tepki gösterdi. Valinin içinde bulunduğu polis aracına taşlar atıldı. Emniyet Müdürü Kadir Akbıyık da, İstiklal Marşı'nı çaldırarak kalabalığı sakinleştirmek istedi ancak aynı şekilde taşlı saldırıya maruz kaldı.

Öfkeli kalabalık, jandarma ve polis ekiplerinin müdahalesi sonucu dağıldı

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler