İlk gününde cinayet işledi!

 Osmaniye'den Kocaeli'ye çalışmak için geldiği gün bir kişiyi bıçakla öldüren şahıs ve üç arkadaşı adliyeye sevk edildi. Mert Ali Ş.(18), Selahattin Y. (20), Ahmet G.(21) ve Mehmet K.(21) Osmaniye'den inşaatta çalışmak için Kocaeli'ye geldi. Kocaeli'ye ge

İlk gününde cinayet işledi!

 

Osmaniye'den Kocaeli'ye çalışmak için geldiği gün bir kişiyi bıçakla öldüren şahıs ve üç arkadaşı adliyeye sevk edildi. Mert Ali Ş.(18), Selahattin Y. (20), Ahmet G.(21) ve Mehmet K.(21) Osmaniye'den inşaatta çalışmak için Kocaeli'ye geldi. 

Kocaeli'ye geldikleri ilk günün akşamı şehri tanımak için gezmeye çıkan zanlılar sokakta dolaşırken birden kendi aralarında tartışmaya başladı. İddiaya göre, Mert Ali Ş. ile Ahmet G. kendi aralarında küfürleşirken, o sırada oradan geçen Fatih Kaplan (26) ve Hüseyin K.(26) şahısların kendilerine küfrettiklerini zannederek zanlılarla tartışmaya başladı. Bir anda kavgaya dönüşen tartışma sonucu cebinde taşıdığı bıçağı çıkaran Mert Ali Ş., Fatih Kaplan'ı kalbinden, Hüseyin K.'yı karın boşluğundan bıçakladı. Zanlılar olayın ardından kaçtı. 

Fatih Kaplan ve Hüseyin K. çevredeki vatandaşlar tarafından çağırılan 112 ambulansı tarafından Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedaviye alınan şahıslardan Fatih Kaplan hayatını kaybetti. 

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Selahattin Y., Ahmet G. ve Mehmet K.'yı kaldıkları pansiyonda yakaladı. Olaydan sonra kayıplara karışan cinayet şüphelisi Mert Ali Ş., il dışına kaçabileceği şüphesi ile kontrol altında tutulan Kocaeli Şehirlerarası Otogarı'nda gözaltına alındı. Zanlılar, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler