İkramiye kazanma şansınız ne kadar?

Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişinde 45 milyon liralık büyük ikramiye ile diğer ikramiyeler bugün sahiplerini buluyor. Bu arada Milli Piyango da büyük ikramiyeyi kazanma ihtimali normal çekilişlerde 600 binde bir olurken, bu oran yılbaşı çekilişleri

İkramiye kazanma şansınız ne kadar?

Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişinde 45 milyon liralık büyük ikramiye ile diğer ikramiyeler bugün sahiplerini buluyor. Bu arada Milli Piyango da büyük ikramiyeyi kazanma ihtimali normal çekilişlerde 600 binde bir olurken, bu oran yılbaşı çekilişlerinde 10 milyonda bir olarak hesaplanıyor.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, yılbaşı özel çekilişi bugün saat 13.00'de önce küçük ikramiyeler için dönmeye başlayacak. İdare'nin Kızılay'daki Genel Müdürlük Binası ile Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu'nda yapılacak bu çekilişler saat 19.00'a kadar sürecek.
 
Saat 22.00'den itibaren çekilişler Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu'ndan devam edecek. 1 milyon lira, 2 milyon lira ve 5 milyon liralık ikramiyeler saat 22.00-22.30 sularında amortiler ile 45 milyon lira tutarındaki büyük ikramiyenin çekilişleri ise saat 23.30-24.00 arasında yapılacak.
 
Özel çekilişte, 45 milyon liralık büyük ikramiye, satılan bilete çıkana kadar çekilişe devam edilecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam