İki tabut dört mezar!

 Cinnet geçiren Ramazan Geniş'in katlettiği eşi Aysel, çocukları 7 yaşındaki Gökdeniz, 5 yaşındaki Görkem ve henüz 45 günlük bebek olan Asyime'nin cenazeleri bugün Adli Tıp Kurumu'ndan İzmit'e getirildi. Aysel Geniş'in anne ve babasının oturduğu köy olan

İki tabut dört mezar!

 

Cinnet geçiren Ramazan Geniş'in katlettiği eşi Aysel, çocukları 7 yaşındaki Gökdeniz, 5 yaşındaki Görkem ve henüz 45 günlük bebek olan Asyime'nin cenazeleri bugün Adli Tıp Kurumu'ndan İzmit'e getirildi.
 
Aysel Geniş'in anne ve babasının oturduğu köy olan Kubuzlu Köyü Böcekler Mahallesi'ndeki evlerinin önündeki cenaze namazı sırasında, anne Aysel ile bebeği Aysime'nin cenazeleri bir tabuta, Gökdeniz ve Görkem adlı iki kardeşin cenazeleri ve bir tabuta konularak namaz kılındı. Cenaze namazında Aysel Geniş'in annesi Ayşe Aysu, babası Salih Aysu, katil koca Ramazan Geniş'in annesi Gülsüm Geniş ve babası Halil Geniş ile yakınları ve kalabalık bir cemaat topluluğu hazır bulundu. Birçok kişi cenaze namazı ve cenazelerin köy mezarlığına götürülüşünde gözyaşlarını tutamazken bazı yakınları da baygınlık geçirdi. Mezarlıkta, namaz sırasında anne ile bebeği bir tabuta, iki kadeş birlikte diğer tabuta konulmalarına rağmen hepsi için ayrı ayrı 4 mezar açılarak ayrı ayrı gömüldüler.
 
Aysel'in babası Salih Aysu gazetecilerin sorularını cevaplandırırken, "Ben gündüz Ramazan'ı 4 defa telefondan aramıştım. Ama hiç cevap alamadım. Gece yarısına doğru telefon açtılar ve bir olay olduğunu söyleyip İzmit'e gelmemizi istediler. Oraya geldiğimde de bu durumla karşılaştım. İnanılması ve dayanılması çok zor bir durum" dedi.
 
ADLİYEYE SEVKEDİLDİ 
 
Gece yarısı İzmit'in Kuruçeşme mevkiindeki semt karayolunun hemen arkasında otomobilin içinde uyurken ele geçirilen ve öğlen saatlerine kadar ifadesi alınan Ramazan Geniş ise, saat 14.00 sıralarında işlemler tamamlandıktan sonra İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden Kocaeli Adliye'sine sevkedildi. Sevk sırasında sıkı güvenlik önlemleri alınırken, Ramazan Geniş'e polis olası bir saldırıya karşı çelik yelek giydirdi. Ramazan Geniş gazetecilerin, "neden yaptın" şeklindeki sorularına cevap vermezken başını sürekli eğik tuttu.
 
KAN DONDURAN AYRINTILAR
 
Geçirdiği cinnet sonucu eşi ve 3 çocuğunu katleden Ramazan Geniş'in verdiği ifadelerin ayrıntıları, vahşetin boyunu gözler önüne serdi. Önce eşi Aysel'i boğduğunu söyleyen Ramazan Geniş, 45 günlük bebeği Aysime'yi ise ağzını ve burnunu elleriyle kapatarak boğdu. Ramazan Geniş, 5 yaşındaki oğlu Görkem'in boğazını sıktığını, hırıltılar gelince ölmediğini anlayıp onu defalarca bıçakladığını; gürültüye uyanan 7 yaşındaki oğlu Gökdeniz'i de önce boğduğunu, ondan da hırıltılar geldiğini anlayınca, boğazını da kestikten sonra bıçakladığını anlattı. 
 
Ramazan Geniş'in bu ifadelerini alan polislerin bile irkildiği öğrenildi. Bu arada Ramazan Geniş'in yakalandığı otomobilin arka camında, oğlu Gökdeniz'in adının yanı sıra bazı yazılar daha olduğu görülürken, arkada da güller olması dikkat çekti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam