İki poğaçaya 12.5 yıl hapis

Cihangir Mahallesi Susam Sokak üzerindeki bir markette 14 Haziran gecesi saat 23.00 sıralarında alarm çaldığı ihbarı üzerine olay yerine gelen polisler, tanıkların anlatımına göre marketin yan camını kırıp içerden bir şeyler çalan, saçları yandan kazıtılm

İki poğaçaya 12.5 yıl hapis

Cihangir Mahallesi Susam Sokak üzerindeki bir markette 14 Haziran gecesi saat 23.00 sıralarında alarm çaldığı ihbarı üzerine olay yerine gelen polisler, tanıkların anlatımına göre marketin yan camını kırıp içerden bir şeyler çalan, saçları yandan kazıtılmış şüpheliyi aramaya başladı. 

 

PARALARA DOKUNMAMIŞ 

Eşkal bilgilerine uyan Selim Sercan Kekik, 15 dakika sonra çevredeki bir parkta poğaça yerken yakalandı. 28 yaşındaki Kekik, aç olduğu için markete girdiğini ve iki poğaçayla iki kutu meyve suyu çaldığını itiraf etti. Paraya dokunulmadığını tespit eden market sorumluları şikayetçi olmadı. Gözaltına alınan Kekik tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Soruşturmayı tamamlayan savcılık, Kekik hakkında 3 yıldan 12.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler