İki kadının fuhuş dolandırıcılığı!

Samsun'da iki kadın, fuhuş yapmak için anlaştıkları iki kişinin 7 bin 500 TL parasını çaldıkları iddiasıyla gözaltına alındı. Olay, İlkadım ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana geldi. Y.A.(18) ile S.K.(22) adlı kadınlar, S.Ü.(44) ve N.B.(44) ile fuhu

İki kadının fuhuş dolandırıcılığı!

Samsun'da iki kadın, fuhuş yapmak için anlaştıkları iki kişinin 7 bin 500 TL parasını çaldıkları iddiasıyla gözaltına alındı.

Olay, İlkadım ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana geldi. Y.A.(18) ile S.K.(22) adlı kadınlar, S.Ü.(44) ve N.B.(44) ile fuhuş yapmak için anlaştı.

Fuhuş yapak için anlaştıkları şahısların parasını çalmak için plan yapan kadınlar önceden anlaştıkları iki genci eve davet ettiler.

Eve gelen gençler S.Ü. ve N.B.'ye "Ne işiniz var burada" diye çıkışarak tepki gösterirken bu sırada şahısların giysilerinde bulunan cüzdanlarından 7 bin 500 TL çalındı. Paralarının çalındığını fark eden S.Ü. ve N.B., polise şikayette bulundu.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Bürosu ekipleri, olayla ilgili Y.A. ile S.K.'yi gözaltına alarak İlyasköy Polis Merkezi'ne teslim etti. Kadınlar polise verdikleri ifadede suçlamaları kabul etmedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam