İki ailenin kavgasında kan aktı

 Gaziantep'te, iki aile arasında çıkan silahlı kavgada, 10 kişi yaralandı. Şüphelilerin yakalanması için İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışma yürüttüğü öğrenildiEdinilen bilgiye göre, Etiler Mahallesi Süleym

İki ailenin kavgasında kan aktı

 

Gaziantep'te, iki aile arasında çıkan silahlı kavgada, 10 kişi yaralandı. Şüphelilerin yakalanması için İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışma yürüttüğü öğrenildi

Edinilen bilgiye göre, Etiler Mahallesi Süleymanşah Caddesi'nde, komşu iki aile arasında, eski bir husumet nedeniyle tartışma çıktı.

Tarafların pompalı tüfeğin yanı sıra bıçak, taş ve sopaların da kullandığı kavgada, 10 kişi yaralandı. Çoğunluğu vücutlarına isabet eden saçmalardan yaralanan ve aralarında yoldan geçen vatandaşların da bulunduğu 10 kişi, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Gaziantep Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan Mehmet Y, Ali K, Abdullah G, Gönül Y, Volkan A, Abdullah Y, Salih E, Muhittin Y, Türkay Y. ve Harun T'nin hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Olaydan sonra bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam