İHD Trabzon İsrail'i kınadı

Meydan Parkı'nda toplanan grup adına basın açıklaması yapan Ferhat Aydoğdu, yurtta ve dünyada bireysel ve toplumsal barış için mücadele edilmesi gerektiğini ifade ederek, savaşın düşmanlık ve nefret ürettiğini söyledi. İsrail Dışişleri Bakanlığı'na açık k

İHD Trabzon İsrail'i kınadı

Meydan Parkı'nda toplanan grup adına basın açıklaması yapan Ferhat Aydoğdu, yurtta ve dünyada bireysel ve toplumsal barış için mücadele edilmesi gerektiğini ifade ederek, savaşın düşmanlık ve nefret ürettiğini söyledi.

İsrail Dışişleri Bakanlığı'na açık kimliğinin yer aldığı ve savaşa karşı olduğunu belirten bir mektup göndereceğini vurgulayan Aydoğdu, ''Kapitalizmin insanları fakirleştirerek sömürüyü göz ardı etmesine, doğurduğu savaş ile ırkçı politikaları insanlara sunmasına ve düşmanlıklar üretmesine karşıyım'' dedi.

Açıklamanın ardından grup üyelerinden birinin çocuğu, elinde bulunan oyuncak silahı yere atarak kırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam