Iğdır'da esrarengiz olay!

 Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde karayolu kenarında oluşan 20 metrelik çukur, vatandaşlar tarafından kıyamet alameti olarak yorumlandı. Iğdır-Tuzluca karayolunun 3 kilometresinde bilinmeyen sebepten oluşan 20 metre derinliğinde ve 15 metre genişliğindeki çukur

Iğdır'da esrarengiz olay!

 

Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde karayolu kenarında oluşan 20 metrelik çukur, vatandaşlar tarafından kıyamet alameti olarak yorumlandı.
 
Iğdır-Tuzluca karayolunun 3 kilometresinde bilinmeyen sebepten oluşan 20 metre derinliğinde ve 15 metre genişliğindeki çukur, trafiğin aksamasına neden oldu.
 
İlçe halkı tarafından son günlerde dünya gündeminde yer alan 'kıyametin kopacağı' söylentisi, Iğdırlıların da gündemine girdi. Karayollarında görevli Mehmet Karadeniz, çukurun ilk olarak çobanlar tarafından fark edildiğini ve kendilerine bildirilmesi üzerine hemen güvenlik önemleri aldıklarını belirtti. Karadeniz, 'Ne sebepten olduğu anlaşılmayan çukur, 15 metre genişliğinde ve 20 metre derinliğindedir. Şu anda oluşturduğumuz ekiplerle çukuru doldurma çalışmaları başlattık' dedi.
 
İlçe sakinlerinden Mehmet Mağol ise, bu çukurun kafalarda soru işareti bıraktığını belirterek, 'Arkadaşlarla aramızda, 'Maya kıyameti Tuzluca'yı vurdu' diyoruz'

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler