İETT otobüsüne saldırdılar

 İstanbul Maltepe'de, bir İETT otobüsüne terör örgütü sempatizanları tarafından molotofkokteyli ile saldırı düzenlendi.Edinilen bilgiye göre, Gülsuyu Gülensu Mahallesi Mesut Caddesi'nde, içinde yolcuların bulunduğu Kadıköy-Gülsuyu arasında sefer yapan İET

İETT otobüsüne saldırdılar

 

İstanbul Maltepe'de, bir İETT otobüsüne terör örgütü sempatizanları tarafından molotofkokteyli ile saldırı düzenlendi.

Edinilen bilgiye göre, Gülsuyu Gülensu Mahallesi Mesut Caddesi'nde, içinde yolcuların bulunduğu Kadıköy-Gülsuyu arasında sefer yapan İETT otobüsünü durduran yüzleri maskeli kişiler, otobüse benzin döküp ardından ellerindeki molotofkokteyllerini otobüse attı. Bir süre olay yerinde slogan atan şahıslar yaya olarak kaçtı. Alevler içerisinde kalan otobüste bulunan şoför ve bir yolcu, kendilerini yanmaktan son anda kurtarırken hemen polis ve itfaiyeye haber verildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Saldırı sonucu otobüste büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Olay yerine gelen polis ekipleri yanan otobüste inceleme yaparken saldırganların yakalanması için bölgede çalışma başlattı. Yüzleri maskeli kişilerin otobüsü durdurduğunu ardından molotofkokteyli attıklarını belirten şoförü Z.A. otobüste bir yolcunun bulunduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam