İçinden 'hayalet' çıktı

Eskişehir polisi durumundan şüphenilen bir aracı durdurdu. Araçtan, ayakkabı kutularına gizlenmiş 2 tabanca ve bu tabancalara ait 42 fişek ele geçirdi.Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezi'ne 26 T 035 plakalı araç içinde iki kişinin uyuşturucu taşıdığ

İçinden 'hayalet' çıktı

Eskişehir polisi durumundan şüphenilen bir aracı durdurdu. Araçtan, ayakkabı kutularına gizlenmiş 2 tabanca ve bu tabancalara ait 42 fişek ele geçirdi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezi'ne 26 T 035 plakalı araç içinde iki kişinin uyuşturucu taşıdığına ilişkin ihbar yapıldı. İhbar üzerine harekete geçen, Eskişehir polisi ihbar edilen aracın peşine düştü.
 
Odunpazarı İlçesi Gündoğdu Mahallesi Eskişehir - Ankara Çevreyolu üzerinde yakalanan araç da arama yapıldı.
 
HAYALET SİLAH
 
Araçta bulunan Mevlüt Y. (31) ve Süleyman A. (28) isimli şahıslara ait ayakkabı poşetlerinin içinde bir adet Smith Wesson ve bir adet 'hayalet silah' olarak nitelenen Glock marka tabanca ele geçirildi. Bu tabancalara ait olduğu belirtilen 42 adet fişek de ele geçirilerek, muhafaza altına alındı.
 
Ayrıca, şahısların üzerinde yapılan üst aramasında Mevlüt Y. isimli şahıs üzerinden 4 gram esrar maddesi ele geçirildi. Tabanca ve fişekler incelenmek üzere Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Gözaltına alınan şüpheliler ise adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler