İçimde şeytan var dedi ve!

  Merkez Osmangazi İlçesi Hamitler Mahallesi’nde oturan evli ve iki çocuk babası 31 yaşındaki Ö.Y., 2 gün önce evinden ayrıldı. Yakınlarının aramalarına rağmen bulunamayan ve cep telefonuna ulaşılamayan Ö. Y. Santral Garaj Mahallesi’nde bulunan bir otele

İçimde şeytan var dedi ve!

 

 

Merkez Osmangazi İlçesi Hamitler Mahallesi’nde oturan evli ve iki çocuk babası 31 yaşındaki Ö.Y., 2 gün önce evinden ayrıldı. Yakınlarının aramalarına rağmen bulunamayan ve cep telefonuna ulaşılamayan Ö. Y. Santral Garaj Mahallesi’nde bulunan bir otele gelerek bir oda kiraladı. Oda ücretini ödeyip otelin önünden taksiye binen Ö. Y., sürücüye Bağlarbaşı Mahallesi’ne gideceğini söyledi. İddiaya göre Ö.Y. , Esentepe Kavşağı'na geldiklerinde yanında bulunan ekmek bıçağını çıkarıp kalbine sapladı. Müşterinin kalbine bıçağı sapladığını gören taksi sürücüsü yaralıyı bir tıp merkezine götürdü. İlk müdahalesi yapılan Ö.Y. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Ö. Y. hayatını kaybetti.

Polisin yaptığı araştırmada Ö.Y.'nin şizofren hastası olduğu ve yakınlarına, "İçimdeki şeytanı çıkarmak istedim ancak başarılı olamadım şimdi çıkaracağım" mesaj gönderdiği öğrenildi. Ö.Y.'nin cebinde ailesine yazdığı bir mektup olduğu iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam