Hz.Muhammed'in hayatını istedi

Ünlü sanatçının avukatı Volkan Hidayetoğlu, "Deniz Hanım'ın rahatı yerinde. Bakırköy'deki tutukevi, modern, Avrupa standartlarında bir yerdir. Dolayısıyla herhangi bir sıkıntısı yok. Deniz'in ağladığı, uyumadığı gibi şeyler tabii ki yazılacaktır ama içeri

Hz.Muhammed'in hayatını istedi

Ünlü sanatçının avukatı Volkan Hidayetoğlu, "Deniz Hanım'ın rahatı yerinde. Bakırköy'deki tutukevi, modern, Avrupa standartlarında bir yerdir. Dolayısıyla herhangi bir sıkıntısı yok. Deniz'in ağladığı, uyumadığı gibi şeyler tabii ki yazılacaktır ama içeride neler yaşadığını kimse bilemez. Bunu ben bile bilemem. Bildiğim tek şey, her şeyin yolunda olduğudur" dedi...

OKUMAK İÇİN KİTAP İSTEDİ

Seki'nin ailesi ve kardeşlerinden giyebileceği kıyafetler ve kitap istediğini de söyleyen Hidayetoğlu, "Deniz Hanım okumak için bazı kitaplar istedi. Kardeşleri de bu kitapları temin edip kendisine teslim etti" diye konuştu.

KENDİNİ DİNE VERDİ

Seki'ye verilmek üzere tutukevine üç kitap teslim edilirken, ünlü sanatçının istediği kitaplar arasında dua kitabı ve Hz. Muhammed'in hayatının yer alması dikkat çekti.

İşte istediği kitaplar

* Yasin ve Dualar

* Hz. Muhammed'in Hayatı ve Sevgisi

* Konsantrasyonun Gücü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler