Hurda'ya dönen araçta can pazarı

Bursa’da aşırı hız nedeniyle meydana gelen trafik kazasında beş kişinin bulunduğu otomobil yön gösterme tabelalarının bulunduğu direğe çarptı. Bir kişinin öldüğü 3’ü ağır 4 kişinin yaralandığı kazada hurda dönen araçta sıkışanlar bir saat süren çalışmanın

Hurda'ya dönen araçta can pazarı

Bursa’da aşırı hız nedeniyle meydana gelen trafik kazasında beş kişinin bulunduğu otomobil yön gösterme tabelalarının bulunduğu direğe çarptı. Bir kişinin öldüğü 3’ü ağır 4 kişinin yaralandığı kazada hurda dönen araçta sıkışanlar bir saat süren çalışmanın ardından kurtarıldı.

Kaza, saat 23.30 sıralarında merkez Nilüfer İlçesi İzmir Yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 16 Z 2662 plakalı otomobilin sürücüsü 22 yaşındaki S.E., Beşevler kavşağına geldiğinde aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yol ayrımında bulunan yön tabelalarının bulunduğu direğe çarparak durdu. Hurda yığınına dönen araçtan H.B.T. (23) kazayı hafif sıyrıklar ile atlatırken, ön koltukta oturan İ.N (41) olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobilin sürücüsü S.E.(22) ve arkada bulunan O.N. (18) ve N.Ç. (20) otomobil içinde sıkıştı.

Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis, itfaiye ve Sivil Savunma ekipleri sevk edildi. Kurtarma ekiplerinin bir saat süren çalışmalarının ardından yaralılar sıkıştıkları yerden çıkarılıp ambulanslarla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Çekirge Devlet Hastanesi ve Bursa Devlet Hastanelerine kaldırıldı. Polis ekiplerinin yapmış olduğu çalışmada araç içinde alkol şişeleri göze çarptı. Olay yerinde hayatını kaybedeb İ.N’nin cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Kazada ağır yaralanan sürücü S.E.'nin 10 gün önce kaza yaptığı araç ile bir ambulansla yarışırken çektirdiği görüntüsünü sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı ortaya çıktı. Görüntülerde arkadaşlarıyla birlikte gezerken önlerinden geçen aracı arkadaşının isteği ile solladıkları görülüyor. Ambulans adres araştırması nedeniyle yavaş hareket etmesini ile dalga geçen gençler, kendi aralarında yaptıkları esprilere gülüp yollarına devam ediyor.

Hastaneye kaldırılan S.E, O.N ve N.Ç’nin durumlarının ağır olduğu öğrenilirken, polis ekipleri gerekli soruşturmayı başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam