Hortum çıktı sokaklar savaş alanı

  Esentepe Mahallesi Gökçay Sokak'ta yağan yağmur ile birlikte ortaya çıkan hortum 3 katlı bir binanın saç çatısını uçurdu. Uçan saç çatı, önüne gelen tüm evlerin ve binaların çatılarına zarar vererek yere düştü. Mahallede bulunan elektrik direklerinin ka

Hortum çıktı sokaklar savaş alanı

 

 

Esentepe Mahallesi Gökçay Sokak'ta yağan yağmur ile birlikte ortaya çıkan hortum 3 katlı bir binanın saç çatısını uçurdu. Uçan saç çatı, önüne gelen tüm evlerin ve binaların çatılarına zarar vererek yere düştü. Mahallede bulunan elektrik direklerinin kabloları koptu, arabaların ve evlerin camları hasar gördü. Hortum anında sokakta kimsenin bulunmaması büyük bir faciayı önledi.

Olayı gören mahalle sakinleri, "Şiddetli bir fırtına oldu. Bu esnada sac çatı döne döne uçtu. Önüne gelen binalara ve evlerin çatılarına zarar verdikten sonra da mahallenin ortasına düştü" dedi.

Olay yerine gelen TEDAŞ ekipleri elektrikleri keserken, emniyet güçleri ise olay ile ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam