Hızını 3 kat arttırarak öldü

Adana'da 19 yaşındaki bir genç yeni aldığı motosikletini modifiye ettirip, hızını 3 kat artırdıktan sonra aşırı sürat nedeniyle kaza yaparak hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, Fatma (43) Ramazan Şen'in (47) tek erkek çocuğu olan motosiklet tutkunu 1

Hızını 3 kat arttırarak öldü

Adana'da 19 yaşındaki bir genç yeni aldığı motosikletini modifiye ettirip, hızını 3 kat artırdıktan sonra aşırı sürat nedeniyle kaza yaparak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Fatma (43) Ramazan Şen'in (47) tek erkek çocuğu olan motosiklet tutkunu 19 yaşındaki Kadir Şen, liseyi bitirdikten sonra bir taraftan üniversiteye hazırlanırken bir taraftan da iş buldukça çalışmaya başladı. Şen, çalışıp biriktirdiği parayla tutkunu olduğu motosiklet satın aldı.

Ancak aldığı motosikletin hızını az bulan Şen, modifiye ettirdiği motosikletinin hızını da 3 kat artırdı.

 Mahallede sürekli motosiklet süren Şen, ailesi ve mahalleli tarafından da motosikleti yavaş kullanması konusunda uyarıldı. Ancak kimseyi dinlemeyen Şen motosikleti hızlı kullanmaya devam etti.

10 Ekim akşamı arkadaşları Şükrü ve Eyüp ile birlikte motosiklete binip boş yolda akrobasi hareketleri yapmaya başladılar.

 Bir süre sonra Şen, ile arkadaşları yolda karşılıklı hız denemesi yapmaya başladı. Arkadaşları motosiklet ile ters yönden, kendisi ise onlara karşı giderken motosikletin arka tekerinin diğer motosiklete çarpması sonucu kaza meydana geldi. Kaza sonucu Şen savrularak duvara çarpıp durabildi.

Diğer arkadaşları da yola savruldu. Şen ve arkadaşlarında kask olmadığı için hepsi ağır şekilde yaralandı.

Kazanın görgü tanığı Oktay Toprak (44) hemen ambulansa ve polise haber verdi. Olay yerine gelen ambulansla yaralılar Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Şen'in arkadaşları bir hafta hastanede kaldıktan sonra taburcu edilirken Şen yoğun bakım servisinde hayat mücadelesi veriyordu.

Şen kazadan 18 gün sonra Kurban Bayramı'nın 4. günü hayatını kaybetti. Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılarak otopsisi yapılan Şen'in cenazesi ailesi tarafından alınarak Kabasakal Mezarlığı'na götürüldü.

 Burada yapılan cenaze töreni sırasında Şen'in annesi Fatma Şen, "Kuzum daha 19 yaşındasın seni kara toprağa koymasınlar beni koysunlar.

 Kuzum ben sana demedim mi neden bu kadar hız yapıp beni sensiz bıraktın. Sen benim tek erkek yavrumdun. Ben şimdi sensiz ne yaparım" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Daha sonra tabutu arkadaşlarının omuzunda getirilen Şen'in cenaze namazı kılındı. Şen'in cenazesi namazın ardından toprağa verilirken annesi baygınlık geçirdi. Anneyi akrabaları ve arkadaşları teskin etmeye çalıştı.

Kazanın görgü tanığı Oktay Toprak ise Şen'in motosikleti çok hızlı kullandığını uyarmalarına rağmen dinlemediğini ve kaza yaptığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam