Hız yaptı 4 yaşındaki çocuğu ezdi

Otomobili ile 100 metre çocuğu sürükleyen şahıs, durmak yerine olay yerinden kaçtı. Tek çocuklarını hız kurbanı eden anne ve baba ise çocuktan kalan battaniyeye sarılarak teselli bulmaya çalışıyor. Olay geçtiğimiz Çarşamba günü saat 19.00 sıralarında meyd

Hız yaptı 4 yaşındaki çocuğu ezdi

Otomobili ile 100 metre çocuğu sürükleyen şahıs, durmak yerine olay yerinden kaçtı.

 

Tek çocuklarını hız kurbanı eden anne ve baba ise çocuktan kalan battaniyeye sarılarak teselli bulmaya çalışıyor.

 

Olay geçtiğimiz Çarşamba günü saat 19.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Abdulhalim Kömürhan otomobil ile Ahmet Yesevi Mahallesi Kaptan-ı Derya Caddesi üzerinde hız yaptı. Okul çıkışındaki cadde olmasına ve hız limitini 20 olarak gösteren trafik levhası bulunmasına rağmen Kömürhan, hızını 100 km’ye kadar çıkardı.

 

O sırada cadde üzerindeki dedesinin evine girmeye çalışan 4 yaşındaki Enes Emir, otomobilin altında kaldı. Kazada talihsiz çocuk 100 metre sürükledi. Daha sonra sürücü olay yerinden kaçtı. Otomobilin altında ezilen çocuk hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti.

 

Evdeki neşeyi kaybeden baba Mesut Emir ve anne Birgül Emir teselliyi Enes’in battaniyesinde arıyor. Battaniyeye sarılarak “O benim evimin direğiydi.” diyen Birgül Emir olayı şöyle anlattı. “Çocuk kaldırımın kenarındaydı. Evin ziline basmak için yöneldiğimde araç hızla gelip çocuğu altına aldı. Yaklaşık 100 metre sürükledi. Daha sonra da kaçtı.”

 

Tek çocuğunu kaybetmenin acısını ömür boyu çekeceğini belirten baba Mesut Emir ise, “Bizim acımız büyük ancak adaletin yerini bulmasını istiyoruz. Bu sadece bir kaza değil, cinayettir. 20 km ile gitmesi gerekirken hız yapıyor. Olayın olduğu yerde trafik levhası var. Ayrıca bu cadde okul kapısına açılıyor. Günde yüzlerce öğrenci geçiyor bu caddeden.” dedi.

 

Kaza sonrası polis tarafından yakalanan Sürücü Kömürhan ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam