Hırsızlıkta sınır tanımadılar..

Tuzla’da hırsızlar, bir sağlık ocağından görme engelli vatandaşlar için yaptırılan görme engelli takip düzeyini çaldı.Olay, Tuzla Aydınlı 3 No’lu Aile Sağlık Ocağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, görme engelli vatandaşların kamu binalarına rahat

Hırsızlıkta sınır tanımadılar..

Tuzla’da hırsızlar, bir sağlık ocağından görme engelli vatandaşlar için yaptırılan görme engelli takip düzeyini çaldı.

Olay, Tuzla Aydınlı 3 No’lu Aile Sağlık Ocağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, görme engelli vatandaşların kamu binalarına rahat ulaşımının sağlanması amacıyla Tuzla Belediyesi tarafından yaptırılan görme engelli takip düzeyi önceki gün hırsızlar tarafından yerinden söküldü.

Görme engelliler için yollara serilen sarı bantlara gözlerini diken hırsızlar, yol girişindeki şeridi sökerek kayıplara karıştı. Görme engelli takip düzeyi Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’nın talimatıyla tekrar yapılırken, bu kez de sağlık ocağının bayrakları çalındı. Sağlık ocağı görevlileri, yeniden taktıkları Türk bayrağı ve kurum bayrağını çalınmaması için direklere demir tellerle bağladı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, “İlçemizdeki bütün kamu kurumlarını Erişilebilir Tuzla Projesi ile modernize ettik ve engellilerimizin rahat ulaşmasını sağladık. Maalesef böyle bir adi hırsızlık olayını duyduk ve üzüldük” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler