Hırsızların evinden servet çıktı

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde polisin yakalayıp gözaltına aldığı 2 hırsızlık şüphelisinin evinde, çaldıkları yarım kilo altının yanı sıra 70 bin lira ve 30 bin euro para ele geçirildi.Artan hırsızlık şikayetlerini değerlendiren İskenderun İlçe Emniyet Mü

Hırsızların evinden servet çıktı

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde polisin yakalayıp gözaltına aldığı 2 hırsızlık şüphelisinin evinde, çaldıkları yarım kilo altının yanı sıra 70 bin lira ve 30 bin euro para ele geçirildi.

Artan hırsızlık şikayetlerini değerlendiren İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, önceki akşam Çay Mahallesi'nde bir eve girerek yarım kilo altın çalan hırsızların peşine düştü.

Evin içindeki çelik kasayı, levye ve tornavida ile açtığı saptanan hırsızlarla ilgili araştırma yapan polisler, eldeki bulgularla hırsızların Murat T. ile çok sayıda suçtan kaydı ve 13 ayrı suçtan da hakkında yakalama kararı bulunan Kemal A. olabileceğini belirledi. 

Şüphelilerin birlikte kaldıkları eve baskın düzenleyen polisler, çalınan yarım kilo altının yanı sıra, 70 bin Türk lirası ve 30 bin Euro para buldu.

Aramada, şüphelilerin çelik kasayı açmakta kullandıkları levye ve tornavida da ele geçirildi. Emniyette sorguları tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden birisinin emniyetten çıkartılırken elindeki poşetle yüzünü kapatmaya çalışması dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler