Hırsızın acemisi bu olsa gerek

 Bursa'da bir inşaat firmasına ait ticari otomobilin camını kıran hırsızlar, koltukta bulunan 100 bin TL'yi alarak kayıplara karıştı. Zanlılar arka koltukta bulunan 68 bin TL'yi ise görmedi.Olay, Nilüfer ilçesi Ertuğrulkent Mahallesi'nde meydana geldi. İd

Hırsızın acemisi bu olsa gerek

 

Bursa'da bir inşaat firmasına ait ticari otomobilin camını kıran hırsızlar, koltukta bulunan 100 bin TL'yi alarak kayıplara karıştı. Zanlılar arka koltukta bulunan 68 bin TL'yi ise görmedi.

Olay, Nilüfer ilçesi Ertuğrulkent Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre bir inşaat firmasında çalışan Murat Sinan Türe (46), firma sahibinden bankaya yatırılmak üzere 168 bin TL para aldı. Türe, poşet içindeki paraları 16 AT 206 plakalı ticari otomobile koyarak şirketin genel merkezine gitti. Kapıları kilitleyen Türe, şoför değişimi için dışarı çıkarak firmanın ofisine girdi. Türe'nin araçtan inmesini fırsat bilen kişi ya da kişiler, aracın camını kırıp ön koltuktan 100 bin TL'nin bulunduğu çantayı

alarak olay yerinden uzaklaştı. Bir süre sonra otomobile dönen şahıs, aracın camının kırıldığını ve 100 bin TL bulunan poşetin yerinde olmadığını fark ederek durumu polise bildirdi. Hırsızların arka koltukta bulunan 68 bin TL'yi görmedikleri öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam