Hırsız sanılan sivil polise dayak

 Çağlayan'daki Hürriyet Mahallesi Doktor Cemil Bengü Caddesi üzerindeki 76 numaralı 5 katlı apartmandan, binada hırsız olduğu yönünde ihbar alan polis ekipleri, resmi ve sivil olarak bölgeye hareket etti. Binanın merdivenlerinden hızla yukarı çıkarak üst

Hırsız sanılan sivil polise dayak

 

Çağlayan'daki Hürriyet Mahallesi Doktor Cemil Bengü Caddesi üzerindeki 76 numaralı 5 katlı apartmandan, binada hırsız olduğu yönünde ihbar alan polis ekipleri, resmi ve sivil olarak bölgeye hareket etti. Binanın merdivenlerinden hızla yukarı çıkarak üst katlarda hırsız arayan bir sivil polis, apartmanın 4'üncü katında hırsız sanılarak tekme tokat dövüldü.

İsmi açıklanmayan sivil polisi 'hırsız' şüphesi ile döven apartman sakinleri, güçlükle yatıştırılırken, "polisim" diyerek saldırılara karşı koyan sivil memur, başından ve yüzünden birçok darbe aldı. Üç vatandaş tarafından tekm tokat dövülen sivil memur, olay yerine gelen üniformalı meslektaşlarınca kurtarıldı.

Yediği dayağın ardından aşağıya inen polis "Hırsızın arkasında kamera mı olur" diye tepki gösterdi. Kendini darp eden bina sakinlerinden şikayetçi olduğunu belirten memur yüzündeki şişlikleri ise apartman sakinlerinin getirdiği torba buzla pansuman etti.

Bu sırada polisin tepkisine kızan bir apartman sakini "Anlında polis yazmıyor, nereden bilelim polis olduğunu, hepimizin canı yandı hırsızlardan" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam