Hırsız öyle bir yere saklandı ki...!

Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde, cami şadırvanı musluklarını söküp çalmak isterken fark edilen kişi, olay yerine çağrılan polisten kaçmak için tabuta girip kapağını kapattı.Polisin gittiğini sanarak tabuttan çıkan şüpheli gözaltına alındı.Bugün saat 05.00 sır

Hırsız öyle bir yere saklandı ki...!

Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde, cami şadırvanı musluklarını söküp çalmak isterken fark edilen kişi, olay yerine çağrılan polisten kaçmak için tabuta girip kapağını kapattı.
Polisin gittiğini sanarak tabuttan çıkan şüpheli gözaltına alındı.

Bugün saat 05.00 sıralarında Mithatpaşa Mahallesi Ulus Camii'ne sabah namaz kılmaya gelen vatandaşlar, bir kişinin şadırvandaki muslukları sökmeye çalıştığını fark edince polise haber verdi. Camiye polisin geldiğini gören şüpheli, kaçarak caminin yan tarafındaki tabutların birinin içine girip kapağını kapattı. Bir süre sonra bahçede ve caminin içinde kendisini arayan polisin gittiğini düşünen şüpheli, çıkmak için tabutun kapağını açınca o bölgede olan polisle göz göze geldi.

Polis, bir anlık şaşkınlığın ardından tabuttan çıkan hırsızlık suçlarından birçok sabıkası bulunan 38 yaşındaki Ahmet T.'yi gözaltına aldı. Üzerinde yapılan aramada 'Hakkınızı helal edin' notu bulunan Ahmet T. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek sorguya alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler