Hırsız ev sahibini yaraladı!

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde, hırsızlık için girdiği evde, ev sahibiyle karşılaşan hırsızlık zanlısı, ev sahibi ve komşusunu yaralayıp kaçtı. Karaman Mahallesi Serçe Sokak'ta ikamet eden Enver G. (48), komşularının evine hırsız girdiği bilgisini ver

Hırsız ev sahibini yaraladı!

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde, hırsızlık için girdiği evde, ev sahibiyle karşılaşan hırsızlık zanlısı, ev sahibi ve komşusunu yaralayıp kaçtı.

 

Karaman Mahallesi Serçe Sokak'ta ikamet eden Enver G. (48), komşularının evine hırsız girdiği bilgisini vermesi üzerine komşusu Nazif G. (24) ile birlikte eve geldi. Hırsız, Enver G. ve Nazif G. ile karşılaşan hırsız, Nazif G.'yi tornavida ile alın kısmından yaraladı. Metro tellerinden atlayan hırsız kayıplara karıştı. Yaralı Nazif G. ise hastaneye kaldırıldı.

 

Bursa Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlattı. Hırsızın kaçarken düşürdüğü şapka incelenmek üzere emniyete götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler