Herşey güvercini kurtarmak için

Edinilen bilgilere göre, bankalar caddesi üzerindeki bir işyerinin reklam tabelasına güvercin sıkıştığını öğrenen Musa Çağlar isimli hayvansever vatandaş hemen harekete geçti. İlk olarak çevreden bulduğu bir merdiven yardımı ile tabelaya çıkmaya çalışan Ç

Herşey güvercini kurtarmak için


Edinilen bilgilere göre, bankalar caddesi üzerindeki bir işyerinin reklam tabelasına güvercin sıkıştığını öğrenen Musa Çağlar isimli hayvansever vatandaş hemen harekete geçti. İlk olarak çevreden bulduğu bir merdiven yardımı ile tabelaya çıkmaya çalışan Çağlar başarılı olamayınca yandaki kahvehaneden yardım istedi. Kahvehaneden aldığı masanın üzerine merdiveni koyan Çağlar, tabelaya çıkmayı başardı. Güvercini sıkıştığı yerden kurtaran Çağlar, hemen bir veterinere giderek kuşu sağlık kontrolünden geçirilmesini temin etti. Yapılan muayene sonrasında kuşun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenen Çağlar aç kalan güvercinin karnını doyurdu.
Reklam tabelasından kurtardığı güvercini tamamen iyileşene kadar evinde besleyeceğini belirten Musa Çağlar, kuşun tamamen iyileşip sağlığına kavuşmasından sonra serbest bırakacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam