Herkesin gözü önünde oldu...

İstanbul'da 32 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası Yasin Başkurt hayatını kaybetti. Gaziosmanpaşa'da 'yol verme' kavgası cinayetle sonuçlandı. Yasin Başkurt adlı sürücünün kullandığı otomobille, ismi bilinmeyen bir başka sürücünün kullandığı araçlar karşı ka

Herkesin gözü önünde oldu...

İstanbul'da 32 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası Yasin Başkurt hayatını kaybetti. Gaziosmanpaşa'da 'yol verme' kavgası cinayetle sonuçlandı. Yasin Başkurt adlı sürücünün kullandığı otomobille, ismi bilinmeyen bir başka sürücünün kullandığı araçlar karşı karşıya geldi. 

Bu sırada, iddiaya göre Başkurt ile diğer sürücü arasında yol verme tartışması başladı. Sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönünce diğer otomobilin sürücüsü Başkurt'a silahla iki el ateş etti. 
 
Aracına binerek olay yerinden kaçan saldırgan kayıplara karıştı. Ağır yaralanan Başkurt için ise olay yerine ambulans çağrıldı. Olay yerine gelen ambulans ekipleri, Başkurt'un hayatını kaybettiğini belirledi.
 
Polis ekipleri, sokağın çevresini güvenlik şeridi ile kapattı. Olay yeri inceleme ekipleri, cinayetin işlendiği yerde delil topladı. Başkurt'un cenazesi, savcının talimatıyla ambulansla özel bir hastanenin morguna kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam