Her şey okulun içinde oldu

Eskişehir’de bir öğretmen, okulun atölyesinde sigara içerken görüp uyardığı öğrencisi tarafından bacağından bıçaklandı. Öğretmen hastanede tedavi edilirken öğrenci gözaltına alındı.OKULUN KORİDORUNDA BIÇAKLADI Eskişehirde’deki olay, Odunpazarı İlçesi’ndek

Her şey okulun içinde oldu

Eskişehir’de bir öğretmen, okulun atölyesinde sigara içerken görüp uyardığı öğrencisi tarafından bacağından bıçaklandı. Öğretmen hastanede tedavi edilirken öğrenci gözaltına alındı.

OKULUN KORİDORUNDA BIÇAKLADI
 
Eskişehirde’deki olay, Odunpazarı İlçesi’ndeki Yunus Emre Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde meydana geldi. Tesisat Teknolojileri ve İklimlendirme Atölyesi öğretmeni olan İlhami Ö., geçtiğimiz günlerde atölyede 11. sınıf öğrencisi V.T.’yi (17) sigara içerken görünce uyardı. Ancak öğrenci, sigara veya benzeri bir şey içmediğini iddia ederek öğretmenine tepki gösterdi.
 
Bu tartışmanın ardından V.T., dün sabah öğretmeni İlhami Ö. ile okulun 2. katında karşılaştı. V.T. yanında taşıdığı bıçakla öğretmenini bıçakladı. Baldırından yaralanan öğretmen, öğrencisini tekmelerle yanından uzaklaştırdıktan sonra, başka bir sınıfa kaçarak kurtuldu. 
 
LAKABI KRAL
 
Öğretmen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Okulda ‘Kral’ lakabıyla tanınan ve Facebook sayfasında da kendisini ‘kral’ olarak tanıtan V.T., polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Öğrencinin, kendisini uyaran öğretmeni sürekli tehdit ettiği öğrenilirken, öğretmenler yaşananlara tepki gösterdi. Okulun önünde toplanan öğretmenler, olayı protesto ederek derse girmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler