'Helel Vadisi' teröre cehennem oldu!

 Saat 02:00 sıralarında şehirden 7 kilometre uzaklıkta bulunan Hakkari-Van karayolu üzerinden Depin Polis Kontrol noktası arkasında bulunan Sümbül Dağı uzantısındaki Helel Vadisi Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığından kalkan helikopterler tarafından

'Helel Vadisi' teröre cehennem oldu!

 

Saat 02:00 sıralarında şehirden 7 kilometre uzaklıkta bulunan Hakkari-Van karayolu üzerinden Depin Polis Kontrol noktası arkasında bulunan Sümbül Dağı uzantısındaki Helel Vadisi Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığından kalkan helikopterler tarafından ateş altına alındı. Roket ve bomba seslerinin yankılandığı vadiye açılan ateş yarım saat boyunca şiddetlenerek devam etti.
 
İki helikopter tarafından bölgeye üst üste yapılan ateş nedeniyle şehir semaları ise silah sesleri ile yankılandı. Öte yanda daha önce de aynı bölge helikopterler tarafından ateş altına alınmış. Ancak Hakkari valiliği tarafından yazılı bir açıklama yapmazken, bazı basın yayın organları ise termal kameralar tarafından Depin Polis Kontrol noktasına sızma girişiminde bulunan PKK'lı gruba ateş açıldığı duyurulmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler