Hayat kadınlarından Türkiye analizi

 Fatih’in Aksaray Semti’ndeki bir diskoteğin fuhuşa aracılık yaptığı istihbaratını alan Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği’ne bağlı dedektifler harekete geçti. Minibüslerle mekana yakın bir yere gelen ve araçlarını park eden dedektiflerden 2’

Hayat kadınlarından Türkiye analizi

 

Fatih’in Aksaray Semti’ndeki bir diskoteğin fuhuşa aracılık yaptığı istihbaratını alan Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği’ne bağlı dedektifler harekete geçti. Minibüslerle mekana yakın bir yere gelen ve araçlarını park eden dedektiflerden 2’si lüks bir Mercedes ile mekana müşteri olarak gitti. Araçtan inen dedektifler, rahatlıkla içeriye girdi. Yarım şişe viski, meyve ve çerez siparişi verdi. “Başka bir isteğiniz var mı” diye soran garsondan yanlarına Ukrayna uyruklu 2 kadın getirmesini istedi. Kadınlara votka ısmarlayan dedektifler, kendilerini tekstilci olarak tanıttılar. 1 saatlik ilişki için 300’er TL talep eden 2 Rus güzeliyle 250’şer TL’ye anlaştılar. Bu arada dedektiflerden biri kendilerinden haber bekleyen komiserlerini cep telefonundan arayarak “Takımlarımız Avrupa’dan vize alamadı” diyerek Trabzonspor ile Bursaspor’un elenmesine de gönderme yaparak baskının startını verdi. Yapılan baskında Ukrayna, Rusya, Moldova ve Kazakistan uyruklu 20 kadın ile aralarında müessese müdürünün de bulunduğu 3 erkeği gözaltına aldı. Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen kadınlar minibüslerle şubeye götürüldü. Hayat kadınlarından biri “Ben fahişe değilim turistim. Yanlışlık yapıyorsunuz” diyerek kendini savunmaya çalıştı. Bir başkası ise “Paralı seksin yasak olduğu tek ülke sizsiniz” demesi şaşkınlık yarattı.

 

Yabancı uyruklu kadınların işlemlerinin tamamlanmasının ardından sınır dışı edileceği belirtildi.

 

Polisin fuhuşa aracılık yapan mekanlarla buralarda kendini pazarlayan kadınlara göz açtırmayacakları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler