Hava sıcaklıkları nasıl olacak

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, Marmara'nın kuzey ve doğusu (İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Bilecik), Karadeniz, Çankırı, Yozgat, Sivas, Hatay, Adana, Kahramanmaraş ve Osmaniye ile Ankara'nın kuze

Hava sıcaklıkları nasıl olacak

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, Marmara'nın kuzey ve doğusu (İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Bilecik), Karadeniz, Çankırı, Yozgat, Sivas, Hatay, Adana, Kahramanmaraş ve Osmaniye ile Ankara'nın kuzeybatı ilçelerinde (Kızılcahamam, Çamlıdere, Kazan, Çubuk) sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor.

Rüzgar genellikle kuzey ve kuzeybatı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice esecek.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bazı illerde hava durumu şöyle olacak:

İSTANBUL: Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.(25)

ANKARA: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinde kuzeybatı ilçeleri (Kızılcahamam, Çamlıdere, Kazan, Çubuk) sağanak yağışlı.(23)

İZMİR: Az bulutlu ve açık geçecek.(29)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık.(31)

SAMSUN: Parçalı çok bulutlu, öğle ve akşam saatlerinde aralıklı sağanak yağışlı.(23)

ERZURUM: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu.(24)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık.(35)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

MARMARA: Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerine kadar bölgenin kuzey ve doğusu (İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa ve Bilecik) aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Az bulutlu ve açık, bölgenin iç kesimleri parçalı bulutlu geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu, zamanla doğusu parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar Adana, Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniye çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az, zamanla kuzeyi çok bulutlu, öğle saatlerinde Çankırı, Yozgat ve Sivas ile Ankara'nın kuzeybatı ilçeleri (Kızılcahamam, Çamlıdere, Kazan, Çubuk) sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerine kadar bölge geneli aralıklı sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzey ve batısı parçalı bulutlu geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla batısı parçalı bulutlu geçecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler