Hava sıcaklıkları artıyor mu?

MARMARA:Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Rüzgar; güney ve güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-60 km/saat) şeklinde esecek.EGE:Parçalı bulutlu geçecek. Rüzgar; güney ve güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa

Hava sıcaklıkları artıyor mu?

MARMARA:Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Rüzgar; güney ve güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-60 km/saat) şeklinde esecek.

EGE:Parçalı bulutlu geçecek. Rüzgar; güney ve güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-60 km/saat) şeklinde esecek.

AKDENİZ:Parçalı ve çok bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU:Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Rüzgar güney ve güneybatı yönlerden (lodos) kuvvetli olarak (30-50 km/s) esecek.

BATI KARADENİZ:Parçalı ve çok bulutlu geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ:Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz bölgesi ile Samsun, Tokat ve Ordu çevreleri kısa süreli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU:Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinden sonra Erzurum ve Erzincan çevreleri kısa süreli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU:Az bulutlu geçecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam