Hava sıcaklığı artacak!

Bölgelere göre hava durumu: Marmara BölgesiAz bulutlu ve açık, zamanla parçalı, batı kesimleri çok bulutlu, Çanakkale ve Edirne ile Balıkesir'in Ayvalık ve Edremit çevreleri hafif sağanak yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde bölge genelinde sis görülecek. E

Hava sıcaklığı artacak!

Bölgelere göre hava durumu:

Marmara Bölgesi

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı, batı kesimleri çok bulutlu, Çanakkale ve Edirne ile Balıkesir'in Ayvalık ve Edremit çevreleri hafif sağanak yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde bölge genelinde sis görülecek.

Ege Bölgesi
 
Kıyıları ile zamanla bölge geneli çok bulutlu, Kuzey Ege kıyıları (İzmir ve Dikili çevreleri) ile akşam saatlerinde Aydın ve Muğla çevreleri hafif sağanak yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde sis görülecek.

Akdeniz Bölgesi

Parçalı ve az bulutlu, zamanla batısı çok bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde Göller yöresinde sis görülecek.

İç Anadolu Bölgesi
 
Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde bölge genelinde yoğun sis görülecek. 

Karadeniz Bölgesi
 
Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde yoğun olmak üzere bölge genelinde sis görülecek.

Doğu Anadolu
 
Az bulutlu, zamanla kuzeyi parçalı bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde batısı başta olmak üzere bölge genelinde sis görülecek. 

Güneydoğu Anadolu Bölgesi
 
Az bulutlu geçecek. Bölgenin kuzeyinde sabah saatlerinde sis görülecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler