"Hatta bana kafam iyi olsun diye..!

Adana'da, alışveriş merkezlerinden kıyafet ve gıda malzemesi çaldıktan sonra yakalanan bir kadın, "kocasının dayak atarak zorla hırsızlık yaptırdığını ayrıca zorla uyuşturucu madde verdiğini" ileri sürdü. Olay, merkez Yüreğir ilçesi Tahsilli Mahallesi'nde

"Hatta bana kafam iyi olsun diye..!

Adana'da, alışveriş merkezlerinden kıyafet ve gıda malzemesi çaldıktan sonra yakalanan bir kadın, "kocasının dayak atarak zorla hırsızlık yaptırdığını ayrıca zorla uyuşturucu madde verdiğini" ileri sürdü. 

Olay, merkez Yüreğir ilçesi Tahsilli Mahallesi'nde meydana geldi. Nazife Ö. (20) adlı kadının alışveriş merkezlerinden kıyafet ve gıda maddesi çaldığı ihbarı üzerine harekete geçen polis, takip ettiği kadını çaldığı malzemelerle birlikte yakaladı.
 
Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsız Büro Amirliği'ne getirilerek burada sorgulanan kadın, kocasının kendisine zorla hırsızlık yaptırdığını belirterek, "Hırsızlık yapmadığım zaman beni dövüyordu.
 
Onun zoruyla hırsızlık yapıyordum. Hatta bana kafam iyi olsun diye zorla esrar veriyordu" dedi. Nazife Ö, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlının olayla ilgili aranan kocası Abdulkadir Ö (25)'nün hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam