Hastaneden Özcan açıklaması

Vefat eden tiyatro sanatçısı Gazanfer Özcan'ın 27 Ocaktan itibaren kalp yetmezliği ve iskemik serebral vasküler hastalık tanılarıyla hastanede tedavi gördüğü ve 13 Şubattan bu yana yoğun bakımda takip edildiği bildirildi.Amerikan Hastanesi Başhekimliğinde

Hastaneden Özcan açıklaması

Vefat eden tiyatro sanatçısı Gazanfer Özcan'ın 27 Ocaktan itibaren kalp yetmezliği ve iskemik serebral vasküler hastalık tanılarıyla hastanede tedavi gördüğü ve 13 Şubattan bu yana yoğun bakımda takip edildiği bildirildi.

Amerikan Hastanesi Başhekimliğinden yapılan yazılı açıklamada, Gazanfer Özcan'ın bu akşam saat 19.22'de vefat ettiği belirtildi.

Açıklamada, 27 Ocak 2009 tarihinden itibaren Amerikan Hastanesinde kalp yetmezliği ve iskemik serebral vasküler hastalık tanılarıyla tedavi gören Özcan'ın, 13 Şubattan bu yana da yoğun bakımda takip edildiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam