Hastaneden kaçtı, arkadaşını öldürdü

Bursa'da tedavi gördüğü hastanenin psikiyatri servisinden kaçan şahıs, görüşüp tartıştığı arkadaşını bıçaklayarak öldürdü.Edinilen bilgiye göre olay, Merkez Yıldırım İlçesi Çınarönü Mahallesi'nde bir parkta meydana geldi. Bursa Devlet Hastanesi'ndeki psik

Hastaneden kaçtı, arkadaşını öldürdü

Bursa'da tedavi gördüğü hastanenin psikiyatri servisinden kaçan şahıs, görüşüp tartıştığı arkadaşını bıçaklayarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre olay, Merkez Yıldırım İlçesi Çınarönü Mahallesi'nde bir parkta meydana geldi. Bursa Devlet Hastanesi'ndeki psikiyatri servisinde bir haftadır tedavi gören Remzi Yıldız (24), hastaneden kaçarak Yıldırım ilçesi Çınarönü Mahallesi'ndeki evine gitti.

Bir süre sonra dışarı çıkan Yıldız, oturduğu evin yakınında bulunan parkta gördüğü arkadaşı Numan Işık (17) ile sohbet etmeye başladı.

Bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Yıldız, belinden çıkardığı bıçakla Işık'ı kalbinden yaralayarak olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, bir oto tamirhanesinde tamirci olarak çalışan Işık'ın öldüğünü belirledi.

"BÜTÜN MAHALLEYİ ÖLDÜRECEĞİM"

Cenaze otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Öte yandan olay yerinden kaçan zanlının 500 metre ötedeki evinde yakalandığı öğrenildi.

Oğlunun bıçaklandığını duyan anne Hatice Işık, olay yerine gelerek sinir krizleri geçirdi. Yıldız'ın 2 ay önce askerden geldiği, 1 hafta önce de sinir krizi geçirdiği, hastaneye kaldırılırken 112 görevlilerine ve polis ekiplerine saldırdığı öğrenildi.

 Yıldız'ın daha önce mahalledeki arkadaşlarına bütün mahalleliyi öldüreceğini söylediği öğrenildi.

Ayrıca mahalle sakinleri cinayetin işlendiği parkın ışıklandırmasının yapılmamasından ötürü belediye ye tepkilerini dile getirdiler.

Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam