Hastanede tecavüz iddiası

 Bakırköy Cumhuriyet Savcılığına başvuran E.E. adlı kişi internet sitesinde gezdiği sırada, ilaçla bayıltılmış haldeki eşine tecavüz edildiği görüntülere rastladığını ileri sürdü. E.E., kontrole giden eşi S.E.’ya 2 yıl önce tecavüz ettiğini iddia ettikler

Hastanede tecavüz iddiası

 Bakırköy Cumhuriyet Savcılığına başvuran E.E. adlı kişi internet sitesinde gezdiği sırada, ilaçla bayıltılmış haldeki eşine tecavüz edildiği görüntülere rastladığını ileri sürdü. E.E., kontrole giden eşi S.E.’ya 2 yıl önce tecavüz ettiğini iddia ettikleri doktordan şikayetçi oldu. Çift, internet sitesindeki görüntü ve fotoğrafları da delil olarak savcılığa sundu. 

 
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı iddialarla ilgili soruşturma başlattı. Görüntü ve fotoğraflar incelenmesi için Asayiş Şube Müdürlüğü’ne gönderildi. Gasp Büro Amirliği ekipleri görüntüleri de inceledikten sonra doktoru, tecavüz şüphelisi olarak gözaltına aldı. 
 
Tecavüz olayının Van'da bulunan bir hastanede meydana geldiği ve doktorun daha sonra İstanbul'da bulunan bir hastanede çalışmaya başladığı iler sürüldü. Asayiş Şube Müdürlüğünde sorgulanan şüphelinin yarın adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler