Hasmını düğün aracından vurdu

Malatya'da, bir kişinin, sünnet düğünü için süslenen seyir halindeki otomobilden tabancayla ateş açarak husumetli olduğu genci yaraladığı iddia edildi.Edinilen bilgiye göre, Paşaköşkü Mahallesi'nde sünnet düğünü için süsledikleri otomobille kent merkezine

Hasmını düğün aracından vurdu

Malatya'da, bir kişinin, sünnet düğünü için süslenen seyir halindeki otomobilden tabancayla ateş açarak husumetli olduğu genci yaraladığı iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre, Paşaköşkü Mahallesi'nde sünnet düğünü için süsledikleri otomobille kent merkezine doğru ilerleyen R.D'nin, kaldırımda yürüyen ve aralarında eskiye dayalı husumet bulunan Mehmet D'yi (24) görünce, seyir halindeki aracın içinden tabancayla ateş açtığı öne sürüldü.

Bacağından yaralanan Mehmet D, ambulansla Malatya Beydağı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olay yerinden uzaklaştıktan sonra polis ekiplerince Sivas Caddesinde durdurulan otomobildeki R.D. ile yanında bulunan 3 kişi gözaltına alındı.

Çekici yardımıyla Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen araçta inceleme yapıldı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam