Hasan Ç. cinayeti!

Edinilen bilgiye göre, Akşemsettin Mahallesi 1111/2 sokaktaki evde, Hasan Ç. adlı şahıs, geçtiğimiz yıl boşandığı eski eşi Selime B. ile tartıştı. Tartışmanın ardından boşandığı Selime B. ve oğulları Emre (14) ile Hüseyin Ç.'e (20) ateş eden Hasan Ç., ayn

Hasan Ç. cinayeti!

Edinilen bilgiye göre, Akşemsettin Mahallesi 1111/2 sokaktaki evde, Hasan Ç. adlı şahıs, geçtiğimiz yıl boşandığı eski eşi Selime B. ile tartıştı. Tartışmanın ardından boşandığı Selime B. ve oğulları Emre (14) ile Hüseyin Ç.'e (20) ateş eden Hasan Ç., aynı tabancayla başına sıkarak kendi yaşamına son verdi.

Ağır yaralanan Emre Ç.'in 155'i aramasıyla gelen polis ve sağlık ekipleri, Selime B.'yi Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Emre ve Hüseyin Ç. ile annelerinin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Hasan Ç.'nin daha önce eşini bıçakla yaralamaktan cezaevine girdiği ve cezaevinden yaklaşık 6 ay önce çıktığı belirlendi. Hasan Ç.'nin kamyoncu olduğu, uzun nakliye işlerine gidip geldiği öğrenildi. İki kardeş Hüseyin Ç. ve Emre Ç.'nin ise kuaförde çalıştıkları kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam