Hamile karısını balkondan attı

 Gaziosmanpaşa'da beşinci çocuğuna 9 aylık hamile olan Birgül Avcı, 17 yıllık eşi tarafından dövüldükten sonra kaçtığı ikinci kattaki evlerinin balkonundan itilerek, atıldı. Ağır yaralanan kadın ile hemen sezeryanla dünyaya getirilen bebeği, yoğun bakımda

Hamile karısını balkondan attı

 

Gaziosmanpaşa'da beşinci çocuğuna 9 aylık hamile olan Birgül Avcı, 17 yıllık eşi tarafından dövüldükten sonra kaçtığı ikinci kattaki evlerinin balkonundan itilerek, atıldı. Ağır yaralanan kadın ile hemen sezeryanla dünyaya getirilen bebeği, yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyor. Olaydan sonra kaçan işsiz koca ise aranıyor.
 
ÖNCE DÖVDÜ
 
Korkunç olay öncek akşam saat 19.30 sıralarında Gaziosmanpaşa 1170-4 sokak numara 6'da bulunan apartmanda yaşandı. 9 aylık hamile olan ve olaydan bir gün sonra beşinci çocuğunu kucağına almaya hazırlanan Birgül Avcı ile eşi Mehmet Avcı arasında tartışma başladı.
 
İddiaya göre öfkelenen koca, hamile olmasına aldırış etmeden karısını öldüresiye dövmeye başladı. Talihsiz kadının başını duvarlara vurdu. Bu sırada çığlıkları duyan komşular evin kapısını kırarak içeri girmek istedi. Ancak başarılı olamadı. İkinci kattaki evlerinin balkonuna koşan kadını, koca burada da yakaladı. 
 
BALKONDAN İTTİ
 
Bir süre burada da vurmaya devam ettiği kadını, sadece duvarla çevrili balkondan aşağı itti. Beton zemine çakılan kadın ağır yaralandı. Koca ise kaçtı. Komşuları tarafından çağrılan ambulansla Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırılan Birgül Avcı'nın kız olduğu öğrenilen bebeği, sezeryanla dünyaya getirildi. Ardından anne ile bebeği yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Hem annenin hem de bebeğin hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi.
 
KAÇAN KOCAYI POLİS ARIYOR
 
Tekstil işçisi olduğu ancak bir süredir işsiz olduğu öğrenilen 35 yaşındaki koca Mehmet Avcı, polis tarafından aranıyor.
 
SÜREKLİ DÖVÜYORDU
 
Hastanede ölüm kalım savaşı veren kadının erkek kardeşi ise eniştesinin ablasını sürekli dövdüğünü öne sürdü. Erkek kardeş, "Eniştem ablamı sürekli dövüyordu. Dünde kapıyı kitleyerek dayak atmış balkonda dayağa devam etmiş sonra da ablamı aşağıya atmış" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler