Hamile karısına bunu yaptı!

Adana'nın Yüreğir İlçesi'nde oturan İhsan Özkaya, bir yıl önce amcasının torunu olan Cennet ile birlikte kaçtı. TARTIŞMA DEHŞETE DÖNÜŞTÜ Cennet Özkaya, nikahsız yaşadığı gençten şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrıldı. Ancak tekrar barışan çift, 3 ay önce

Hamile karısına bunu yaptı!

Adana'nın Yüreğir İlçesi'nde oturan İhsan Özkaya, bir yıl önce amcasının torunu olan Cennet ile birlikte kaçtı. 

TARTIŞMA DEHŞETE DÖNÜŞTÜ
 
Cennet Özkaya, nikahsız yaşadığı gençten şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrıldı. Ancak tekrar barışan çift, 3 ay önce resmi nikah kıyarak evlendi. Uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen İhsan Özkaya, aldığı uyuşturucunun da etkisiyle kendisini aldattığı şüphesi ile 3 aylık hamile olduğu öğrenilen eşiyle tartışmaya başladı.
 
HAMİLE KARISININ BOĞAZINI KESTİ
 
Kavga sesinin duyulmaması için de televizyonun sesini sonuna kadar açtı. Özkaya, mutfaktan aldığı bıçakla eşinin boğazını keserek öldürdü. Ardından da, babasına mektup yazıp, tüfeği çenesine dayayıp ateşleyerek yaşamına son verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam