Halk otobüsü ile otomobil çarpıştı

İstanbul Maltepe'de D-100 Karayolu'nda seyir halindeki otomobil, halk otobüsü ile çarpıştı. Olayda otomobilde bulunan Akgül Kalender ve kızı Suna Parlar yaralanırken, diğer kızı Sevim Yıldız ise hayatını kaybetti. Olay D-100 Karayolu Esenkent Mevkii'nde m

Halk otobüsü ile otomobil çarpıştı

İstanbul Maltepe'de D-100 Karayolu'nda seyir halindeki otomobil, halk otobüsü ile çarpıştı. Olayda otomobilde bulunan Akgül Kalender ve kızı Suna Parlar yaralanırken, diğer kızı Sevim Yıldız ise hayatını kaybetti. 

Olay D-100 Karayolu Esenkent Mevkii'nde meydana geldi. Maltepe İstikameti'ne seyreden Sevim Yıldız yönetimindeki 34 ED 8144 plakalı otomobil, bir anda kontrolden çıkarak Kadıköy Sultanbeyli seferini yapan halk otobüsüne çarptı. Kaza sırasında otobüsteki yolcular büyük panik yaşarken, otomobilde bulunan Akgül Kalender ile kızları Sevim Yıldız ve Suna Parlar, araç içerisinde sıkıştı. 
 
Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, otomobilde sıkışan kadınları kurtarmak için yoğun bir çaba sarf etti. Uzun süre çabalar sonucunda Akgül Kalender ve kızı Suna Parlar, yaralı olarak sıkıştığı yerden çıkartılarak hastaneye gönderildi. 
 
Çalışmalarını sürdüren itfaiye ekipleri Akgül Kalender'in diğer kızı Sevim Yıldız'ın cansız bedenini otomobilden çıkarttı. Kaza nedeniyle kapanan yol, araçların kaldırılmasıyla tekrar trafiğe açıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam