Hakan Yavuz'un ailesi acıyla yıkıldı

Tunceli'de meydana gelen patlamada şehit olan polis memuru Hakan Yavuz'un (30) baba ocağına ateş düştü. Genç polisin şehadet haberi; Trabzon'un Yomra ilçesine bağlı Kıratlı Köyü Uzunyol mahallesindeki ailesine Arsin Kaymakamı Yusuf Gemici, Özdil Belediye

Hakan Yavuz'un ailesi acıyla yıkıldı

Tunceli'de meydana gelen patlamada şehit olan polis memuru Hakan Yavuz'un (30) baba ocağına ateş düştü. Genç polisin şehadet haberi; Trabzon'un Yomra ilçesine bağlı Kıratlı Köyü Uzunyol mahallesindeki ailesine Arsin Kaymakamı Yusuf Gemici, Özdil Belediye Başkanı Mustafa Bayındır, polis ve jandarma yetkilileri tarafından verildi. Anne Elmas (62) baba Nazım (64), ağabeyi Galip, acı haberi alınca gözyaşlarına boğuldu. Acılı anne 'Ben evladımı böyle mi göndermiştim, böyle mi haber alacaktım' şeklinde ağıtlar yakması çevredekileri de ağlattı. Acılı aileyi görevliler ve sağlık ekipleri teselli etmeye çalıştı. Bu arada Hakan Yavuz'un şehadet haberini alan mahalledeki arkadaşları baba ocağına Türk bayrağı astı.

Denizli Pamukkale Üniversitesi mezunu olan Yavuz'un asıl branşının fizik öğretmenliği olduğu, ancak atamasının yapılmadığı için polislik mesleğine girdiği öğrenildi. Altı yıllık polis olan Yavuz, ilk görev yeri olan İstanbul Atatürk Havalimanı'nda 4.5 yıl görev yaptıktan sonra 1.5 yıldır Tunceli'de görev yapıyordu. Şehit polisin cenazesi, yarın Yomra ilçesinde kılınacak namazın ardından köyünde toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler