Hain plan yapan teröristin sonu!

Cesedin, 17 Haziran'da Gediktepe mevkisinde bulunan askeri birliğe saldırı düzenleyen ve kimliği henüz belirlenemeyen teröristlerden birine ait olduğu tahmin ediliyor Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalında yürütülen arazi arama ve tarama faaliyetleri sıra

Hain plan yapan teröristin sonu!

Cesedin, 17 Haziran'da Gediktepe mevkisinde bulunan askeri birliğe saldırı düzenleyen ve kimliği henüz belirlenemeyen teröristlerden birine ait olduğu tahmin ediliyor


 

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalında yürütülen arazi arama ve tarama faaliyetleri sırasında bir teröriste ait olduğu ileri sürülen ceset bulundu.

Şemdinli ilçesinin kırsal kesiminde arazi arama tarama faaliyetini yürüten Şemdinli Sınır Jandarma Taktik Tugay Komutanlığı ekipleri, çürümüş bir cesetle karşılaştı.

Yapılan incelemede cesedin, 17 Haziranda Gediktepe mevkisinde bulunan askeri birliğe saldırı düzenleyen ve kimliği henüz belirlenemeyen teröristlerden birine ait olduğu ileri sürüldü.

Ceset, Şemdinli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam