Haftasonu hava nasıl olacak?

Bu yıl doğu Karadeniz Bölgesi'nde yağmur hiç eksik olmadı. Bugün yağmurlar zayıf, daha çok Trabzon-Artvin arasında görülecek. Hafta sonu Batı Karadeniz'de yine aralıklıklıda olsa yağmur var ve sıcaklık biraz daha düşücek. Bugün Trabzon 19, Samsun 21, Bolu

Haftasonu hava nasıl olacak?
Bu yıl doğu Karadeniz Bölgesi'nde yağmur hiç eksik olmadı. Bugün yağmurlar zayıf, daha çok Trabzon-Artvin arasında görülecek. Hafta sonu Batı Karadeniz'de yine aralıklıklıda olsa yağmur var ve sıcaklık biraz daha düşücek. Bugün Trabzon 19, Samsun 21, Bolu 19 derece.

İstanbul'da bulutlar güneşi sıklıkla kapatıyor. Bugün poyraz daha sert esiyor, buğün kısa süreli, hafta sonu ise daha etkili yağmur bekleniyor. Ankara parçalı bulutlu, hafta sonu hava daha soğuk ve kapalı olacak. İzmir'de kuzeyli rüzgar üç gün kuvvetli esecek, bugün hava parçalı bulutlu, pazar günü sıcaklık 20 dereceye inecek. Bursa'da bir ara yağmur görülebilir. Adana ise parçalı bulutlu ve gündüz sıcak oluyor. Bugün İstanbul 20, Ankara 18, İzmir 24, Bursa 21, Adana 28 derece.

Bugünlerde Marmara Bölgesi'nin bazı kentlerinde hava güneşli, bazı kentlerinde ise hafif yağmurlar görülüyor. Bugün poyraz sert esiyor. Kırklareli, İstanbul, Kocaeli arasında yine kısa süreli yağmur olasılğı var. Hafta sonu özellikle pazar günü yağmur bölgenin genelinde görülecek ve sert rüzgar sıcaklığı 16 dereceye kadar düşürecek. Bugün Edirne 22, Kocaeli 20 derece.

İç Anadolu Bölgesi'nde Eskişehir ve Ankara çevrelerinde gökyüzü daha bulutlu olmaya başladı. Yarın şertleşecek rüzgar, havayı daha fazla kapatırken, sıcaklığı pazar günü 14 dereceye kadar düşürecek. Hafta sonu bölgedeki kentlerin, bazı semtlerinde yağmurlar görülebilecek. Eskişehir 19, Kayseri 18, Sivas 17 derece.

Ege Bölgesi'nde, kıyılarda kuzeyden esen rüzgar kuvvetlenmeye başladı. O nedenle hava daha serin hissediliyor. Hafta sonu Çeşme-Bodrum arasındaki açıklarda fırtına, kıyılarda ise kuvvetli rüzgar olacak, bölgenin iç kesimlerinde hafif yağmurlar da görülebir. Pazar günü sıcaklık bugünkü değerinden 4-5 derece daha düşük olacak. Bugün Muğla 23, Kütahya 19 derece.

Akdeniz Bölgesi'nde bulutlanma artıyor, bugün ısparta çevresinde, yarın bölgenin iç kesimlerinde, Pazar günü ise Mersin Adana arasında kısa süreli sağanak yağmur geçişleri bekleniyor. Pazar günü hava rüzgarla birlikte serinleyecek. Güneydoğu'da hava şartları fazla değşimiyor, gökyüzü az bulutlu. Antalya ve Diyarbakır 26 derece.

Doğu Anadolu'da sıcaklık değişmiyor, Pazartesi gününe kadar önemli bir yağış beklenmiyor. Geceleri sıcaklığın çok hızlı düşmesinin nedeni, gökyüzünün açık olması, bu gece sıcaklık Erzurum'da 5 dereceye inecek. Gündüz ise Malatya'da 25, Erzurum'da 16 derece.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler