Hacısalihoğlu yılın işadamı!

16. Dünya Verimlilik Kongresi ve 2010 Verimlilik Konferansı kapsamında Yılın Verimli İşçi, İş Veren, İş Kadını ve İş Adamı ödülleri törenle verildi. 2-5 Kasım tarihleri arasında Antalya'nın Belek beldesinde düzenlenen 16. Dünya Verimlilik Kongresi ve 2010

Hacısalihoğlu yılın işadamı!

16. Dünya Verimlilik Kongresi ve 2010 Verimlilik Konferansı kapsamında Yılın Verimli İşçi, İş Veren, İş Kadını ve İş Adamı ödülleri törenle verildi.

2-5 Kasım tarihleri arasında Antalya'nın Belek beldesinde düzenlenen 16. Dünya Verimlilik Kongresi ve 2010 Verimlilik Konferansı'nın son gününde Milli Prodüktivite Merkezi (MPM) tarafından Yılın Verimli İşçi, İş Veren, İş Kadını ve İş Adamı ödül töreni düzenlendi. Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) ve Türk-İş ile yapılan çalışmanın sonucunda, Türk-İş ve TİSK tarafından belirlenen 6 işçiye 'Yılın İşçisi' ödülü verilirken, yılın işçilerinin en üst düzey yöneticileri ise 'Yılın İş Vereni' ödülüne layık görüldü.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Tever, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Suat Hacısalihoğlu, Konya Karapınar Ziraat Odası üyesi ve Konya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Namık Köklüsoy, Sakarya Akyazı Ziraat Odası üyesi Sabahattin Mestan "Yılın İş Adamları", Kayseri Sanayi Odası Meclis üyesi Sema Elmacıoğlu ve Bursa Karacabey Ziraat Odası üyesi Hatice

Oruç "Yılın İş Kadınları" ödülünü aldı.

MPM'nin Yılın İş Vereni ve Yılın İşçisi ödülleri ise Kütahya Garp Linyitleri İşletmesi Müessese Müdürü Paşa Kaya ve Lütfü Özer, İstanbul Bahariye Mensucat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kalite Güvence/Planlama Müdürü Şansal Çetin ve Selda Aydın, İzmir Petkim Petrokimya Holding A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Kenan Yavuz ve Mustafa Çınarlı, Kayseri 2. Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı ve Mehmet Öz, Bursa Çoşkunöz Radyatör Pres ve Kaynak Hatları Kısım Müdürü Atilla Kendirli ve Yunus Altunbaş ile İstanbul Hema

Endüstri A.Ş. Genel Müdürü Osman Tunç Doğan ve Ömer Aslan'a verildi.

MPM'nin 1988 yılından bu yana verdiği 'Yılın İşçi-İşveren, İş Kadını ve İş Adamları' ödülünü bugüne kadar 132 işçi, 113 iş veren, 116 iş kadını ve iş adamı olmak üzere toplam 361 kişi aldı.

Hattat Holding üretim merkezi olan HEMA Endüstri A.Ş. Çerkezköy fabrikalarında Dişli Fabrikası Kremayer Taslak Hazırlama hattında görev yapan Ömer Arslan, atık yağların geri dönüşümü projesi ile onbinlerce euroluk katkı sağlayarak 'Yılın işçisi', Hema Endüstri A.Ş. Genel Müdürü Tunç Doğan ise 'Yılın İş Vereni' ödülünü kazandı.

Konut, sanayi ve hizmet binası inşaatlarının yanı sıra yeraltı telefon, drenaj, su, sulama, elektrik nakil hattı, doğalgaz dağıtımı, ısıtma mühendislik çalışmalarını yürütmekte olduğu ülke ekonomisinde sağlamış olduğu katkılar nedeniye Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Suat Hacısalihoğlu, 'Yılın İş Adamı' ödülüne layık görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam